Ganska okej?

Så kommer ett sånt inlägg där jag inte behöver skriva någonting... FYFAN!!! GE MIG!!! Mitt magsår är vidöppet!


En liten invändning bara.

Har agerat lite konstigt när jag tittat på handbolls-VM. Och det är just när den där nya, Kim Ekdahl du Rietz(jävligt glad över att detta inte är nåt videoinlägg eftersom det är högst omöjligt att uttala hela det namnet. Lyssna bara på Classes olika tolkningar. Ska tilläggas att jag är jävligt glad över att detta inte är ett videoinlägg av många andra anledningar också. Många!). Man sitter där på nålar, han gör mål, man blir överlycklig.. Men sen när det momentet är över och reprisen dyker upp sinar lite av glädjen och man kan inte låta bli att ställa sig samma fråga varje gång. Varför rakar sig inte killen?
   Så jävla purung är han ju inte så att han inte insett att man kanske får raka sig nån gång i livet. Han kanske rent av tror att han ser äldre ut? Men då kan jag ju spräcka hans lilla bubbla på studs och säga att det är nonsens. Det är enbart irriterande att sitta där och undra vafan det är för jävla strån som sticker ut på olika delar av hakan. Har han glömt mat på hakan? Är det dreggel? Tandtråd? Nej, det är för tusan nån form av skäggväxt!
Skärpning!




Nåja, det kan han ju fixa till på nån minut. Arrhenius däremot, ligger lite sämre till. Fan alltså, blir man inte dubbelt så arg när han missar som när nån annan gör det? Enbart på grund av...ja, det behöver jag nog inte ens gå in närmare på.


Another perfect day

Söndagar är riktigt farntastiska ibland. Man har sovit, glott i nån tidning, skrivit ut lite papper, sökt lite csnpengar, handlat för sista lilla slanten, traskat, kollat satc2 och nu är det handboll. Ahh.

Låt det aldrig bli en ny vecka, det är perfekt som det är! Just nu!


Ps. Ge mig typ halva deras garderober så dör jag. Eller i alla fall några klänningar. Typ Carries outfit just här. Tackar tackar!


cribs!

Och vips har man tackat jag till ett rum! 19 kvm. Fan, där kan man verkligen ta ut svängarna! Köra Zumba, spela luftgura, dansa tryckare på kvällar och sånt som man vill kunna göra i sitt boende!
 Så nu sitter jag inne på två lägenheter. Kan bli lite smådyrt i längden, men fan va fint det är när man äntligen har tagit ett beslut!

Student.

Ohoj. Nu är man student på riktigt, bara en pytteliten lägenhet som saknas sen är jag all in! Ballt!


Imorgon ska vi studsa ut på exkursion nr2. Ska ta på mig allt jag äger eftersom det inte var tropisk värme sist vi va ute. Fötterna satt fan fast i marken, snoret rann, och jag har aldrig varit så glad över att få komma in i ett konserthus förut. Denna gången ska vi dock få åka runt i buss. Spännande! Men lite tur kanske jag får fördjupa mig lite mer i teknisk försörjning. Mmm, vatten och avlopp, det är grejer det!

Nej, nu är det sömndags. 804an avgår galet tidigt. Tjipp!


Uppiffad!



Haha, visst är det skönt när webcamen kirrar sminket åt en. Så galet skönt, och billigt. Ska aldrig sminka mig igen!


RSS 2.0