2 dagar!


Trist som en trast.

Undra hur många gånger man kan svara, "nej jag orkar verkligen inte" innan folk slutar fråga... Farligt nära tror jag.

Sommar sommar sommar!

Jag är för trött för att kunna fungera. Skulle tippa på att jag har energi till ungefär 2h om dagen. Ge mig lite tillskott! En frukt om dagen hjälper tydligen inte tröttheten i magen?

Karma?

När jag äntligen hittar lampan jag vill ha till köksfönstret, så ramlar hela gardinstången ner. Plugg, skruvar, gardin och allt.

Tack för den karman.


Grattis, du har fått ett fiskrum!

Extreme home makeover går på tv. Fan vad man blir kall som människa efter att man har sett det mer än 10 gånger. Går knappt att bli berörd längre.
En annan grej som gör att jag knappt kan titta på programmet längre är ett samtal/lång skrattattack som jag och Robert hade en gång i tiden om barnen och deras specialrum. Va besviken man måste vara efter några/något år när man har växt upp, och kanske inte riktigt är den där dinosauriekillen längre. Eller akvarietjejen. Eller spionpojken. Man vaknar varje morgon och ser att man fortfarande sover i en snäcka, eller ett förstoringsglas eller nåt annat rubbat. Hahaha!
Inte så mycket för den fattiga familjen att göra då. Åh, vilka bra bilder vi målade upp!


Fortsättar vänta på min westie.

Idag träffade jag en hund. Den hade smitit från sin lägenhet och hade nosen tryckt mot portdörren när jag kom. Man blev ju lite nervös först, ville inte öppna porten så hunden springer sin kos. Men icke! Den blev bara glad över att se mig. Hoppade och viftade som en tok. superglad! Fast jag tror nog att jag var gladast trots allt. Hade jag haft svans så hade jag viftat sönder mig.
Sen hörde man ett rop i trappen och hunden sprang som en pil upp för trapporna...Borta.

Det var, helt seriöst, det bästa som har hänt mig sen jag började dela post.

Z

Åh. Det är ren glädje att titta på en gammal svenskafilm som vi tillverkade en dag i våra unga år... Våra mänskliga pyramider får mig att skratta högt! Helt ensam sitter jag och skrattar högt, har alltid tyckt att det är ganska konstigt. Men så är det nu. Vi är fantastiska, och bloopersarna är obetalbara!

Kan vi inte göra en ny?


[Va meningen att det skulle komma en fin bild här som jag komponerat i paint. Men det verkar inte vilja sig att få ett fotoklipp ur en film. Dagens dumma teknik!]

RSS 2.0