Lurifax

Idag har jag lurat min hjärna. Det är sant. Allt jag behövde var mina ögon. Jag liksom lät ögonen rulla från vänster till höger, om och om igen, i vad som kändes som en evighet. När det var klart, la jag ifrån mig boken om processrätt och log brett som fan. KLAR!! Eller?

Hur göra?

Nej men så här: om man har årets pluggångest över att man kanske inte börjat plugga till nån dum tenta när alla andra tydligen har gjort det och har drabbats av panik. Ska man då börja på en ny kurs direkt efter som pågår in i januari då jag antagligen ska flytta och börja på ett program. Är det att ta sig lite vatten över huvudet kanske. Typ få kallsupar, eller drunkna. Eller?

"Värst va han va len i truten"

Det här är tillflyktsorten när man vill komma undan pluggandet. Jag har ca 60 sidor kvar att plöja innan det är klart inför morgondagen, men det vill sig bara inte. Och börja plugga till tentan finns inte ens på kartan. Men hey, lite sista-minuten-plugg hör inte till ovanligheterna när det gäller mig. Snarare så att det alltid hamnar där. Skit samma!

Besökte en riktigt pratglad tandläkare idag. Minst sagt. Skulle alla slangar, speglar och grejer varit i hans mun skulle han snackat 300 gånger mer än jag i alla fall. Inte en syl i vädret där inte. Sa man plugg så malde han gladeligen på om plugg i 5 minuter utan avbrott. Jag behövde inte ens säga ja, eller nej. Ganska skönt faktiskt. Slippa röra på läpparna och sånt jobbigt!
Som avslut hörde jag honom säga "härligt brrruden" till mig, och "peace out sistah" till tandsköterskan. Skön kille, men nu måste man raka vägen till öronläkaren för att lindra skavsåren!

What´s the point?

Jaha, så jag stannade alltså hemma ikväll. Dels för att lura mig själv med att säga att jag ska plugga, men också för att spara in på slantarna. Är ju födelsedagskalas imorgon så jag är inte alls tveksam över om jag kommer ta igen mitt glädjebehov. Säkerligen kommer det bli superduper!
Gills det som plugg om böckerna ligger uppslagna på bordet, men jag inte är där? Tycker att det är nära nog, och jag lär mig ungefär lika mycket!

Hur som! Nu ska jag rocka vidare till Qeen och låtsas att jag har dem på singstar och att det är jag som sjunger lite sådär raspigt. För det gör jag ju, nästan. Om man blundar hårt som fan samtidigt som man håller för öronen jävligt aktivt. Kung Lisa! Boppelibopp!



Och sommaren fryser till is.

Det är något deppigt att se att det var sommartider på G när jag skrev sist. Nu är det höst, och den eviga kylan är på ingång. Jag var inte riktigt klar med blomplockandet och GT-drickandet tycker jag. Allt det har nu fått bytas ut mot juridikplugg och studentekonomi, men vad gör man inte för att få uppleva känslan av att slippa traska in på CityMail varje dag. Ingen är gladare än jag... och för varje pluggdag kommer jag ett steg närmare min lilla hund! Det är det viktigaste i livet, inga konstigheter!

RSS 2.0