Fint!

Jag har en jävla begåvning alltså. Jag lyckas få feber och bli sjuk de få dagarna jag faktiskt är ledig, då det dessutom är bra väder och festligheter i stan. Det kan man inte kalla annat än jävligt skickligt! Så ikväll var det bara till att stanna hemma, kolla på sommar med Ernst och lägga sig i sängen innan klockan slagit 22. Moget.

Till min stora lycka hittade jag bb-saras blogg(jag har alltså inte helt släppt BB, vilket kan börja kännas lite skadat) och hon och martin är ett par! Mer kära än någonsin! Fyfan va fint. Det var ju allt man någonsin drömt om. Vore för jävla trevligt att hitta en blogg som Peter skriver men det känns inte så troligt. Dyslexi och allt.

Nu kan man snart lägga den historien bakom sig i alla fall, med raden; och så levde de lyckliga i alla sina dar.

Total blackout.

Måste notera mitt nya favoritögonblick ur programmet! Killen i det mörka rummet stoppar ner handen i det lilla akvariet, känner lite hår mot fingertopparna, och gissar på: HÄST! Hahaha. Fan va jag vill att det skulle vara en häst i det lilla akvariet alltså!

Lycklig

Sommarlov, minisemester och Västerås. Vilken otrolig lycka. Så galet roligt att träffa alla som är tillbaka igen, återigen samlade! Festande och bara sommarhänga. Fyfan vad jag har saknat alla! Tack sommaren!

Nattens spektakel

Nu är det över!
Tror mina drömmar tog sig friheter även dem. Tre saker minns jag:

1. Jag sprang på BB-Peter och blev så jävla paff. Han va en knört, pytteliten. Både assmal och galet kort, men samma storlek på huvudet som i tv.

2. Jag var tillsammans med Peter Siepen som bodde i en sjukt flådig och snygg lägenhet...som va hans brorsas...som jag kunde få?

3. Jag var på grönan och åkte en helt flippad ny bergochdalbana! Bara det att man hängde upp och ner hela sista sträckan och jag slog i huvudet i massa grejer som fanns där under. När vi är framme säger hon som styr karusellen "Ja, men det är klart. Ni blir ju lite testpersoner nu i början, så allt kan ju inte vara perfekt." Eftersom det kändes som en given förklaring gick vi till nästa ställe. Min kusin ville in i nåt rör där man skulle kasta en boll framför sig för att komma fram till ett rum där man skulle gå en hinderbana. Hinderbanan gick ut på att man skulle möta personer och genomgå vissa grejer. Typ få två slag på armen eller boxa nån i ansiktet...


Analysera den natten drömtydare!


RSS 2.0