Kära tomten...

Om någon bara får för sig att ge mig någonting från Jimmy Choos kollektion för H&M så är det helt okej. Absolut heeelt fint. Fantastiskt. Fabulöst. Jag vill nog ha allt. Synd bara att man har för lite pengar och inte njuter av att få slå vilt omkring sig bland andra galna tjejer, rycka varandra i håret och allt sånt där som kvinnor gör när det ligger väskor och skor i potten.
Måste nog ta ett snack med den där Jimmy. Han kanske har nåt till mig som bara ligger och skramlar? Annars får jag nog nästan ge mig ut och ta en fight med de där tjejerna i alla fall. För snyggt är det!


Dumma dumma förkväll.

Har lite ilska som bara måste titta ut.
Jag blir otroligt galet arg när jag kollar på förkväll. Det är inte bara det att det är dåligt, riktigt dåligt. Elisabeth Höglund gör mig förbannad. Finns nog ingen mer självupptagen person. Stackars människor som kommer dit och blir intervjuade. Hon bollar typ tillbaka alla frågor till sig själv så hon får prata hela tiden. Fifan. Sen ser hon ju ut som...


Paus i spelet, min mobil e ute!

Jaha. Då var man klarspelad för helgen. Och resultatet? 40-6. Hyfsat jämnt sådär. Inte ett mål insläppt i andra halvlek. Det är ett hårt handbollsliv man lever. ;)

Nu ska jag duscha också. Man tackar!


För övrigt vaknade jag tidigt som fan idag(tack extratimme) och tänkte att jag skulle ta en promenix ner på stan. Sagt och gjort. 10.30 va jag nere och njöt av att jag knappt såg en människa. Nu skulle jag bli helt själv där nere! Leva loppan.  slår det mig att stan öppnar 12. Smart Lisa!

Snart börjar en ny vecka i helvetet.. karma?

Fisk! (peta peta)

Skulle förresten vara ganska kul att vara fisk på Halloween.


Klockan är mer än 17.00. Jag överlevde!

Ah. Så har jag gjort mitt första högskoleprov. Ska inte gå in på det så djupt. Helt ok för att vara första gången antar jag. Lite hjärnsläpp bara. Blev lite(extremt tydligen) seg i pallet efter lunchen. Blir nog 1.3 i runda slängar. Det funkar...Nu ska jag bara komma på vad jag ska bli. Den STORA frågan. Innan dess spelar ju faktiskt inte provet nån roll.
Tips nån? Nån? Ingen? NÅN!?

Imorgon blire match, så det får nog bli vila ikväll (ursäkt för att slöa i soffan, kanske läsa bok och se ut som mamma i mina glasögon!)

Adios amigos!



Jag kanske skulle bli handbollsproffs istället? Så dags nu. Man kan se här att jag är av rätta virket. Lättar ca 4,2 cm från marken med min eminenta spänst.

Jag backar på samtliga punkter. Detta är krig!

Jag ångrar ALLT jag skrev nyss. JAG BRYR MIG!!!
 Rabih är så sjukt kass. Fattar inte hur man kan påstås vara så bra när man inte kan uttala ett enda ord. JÄVLA BEBBE!!!

Alla tjejer skriker som vildar enbart för att det är den biologiska klockan som tickar och de tror att han precis lärt sig säga sina första ord. Dedeeedededeee

Det är något ganska viktigt på G...eller så är det inte så viktigt. Vette fan!

Nu är jag nervös vill jag lova! Nej, det är inte inför idol som man kanske skulle kunna tro. Idol är ju SÅÅ viktigt. Eller äh, jag ska inte snacka. När man sitter och tittar på idol så blir man ju fängslad. Jag svär och hytter med näven stup i kvarten. Sen när det är över bryr man sig inte ett skvatt. Underligt. Jag menar, jag skiter ju i alla gamla vinnare idag. Kevin Borg finns verkligen inte i min tekopp kan man säga!

Nog svamlat om idol. Jag har viktigare saker som jag BÖR göra (men såklart inte gör). Jag är nervös, osäker, trött och lätt förvirrad. Håll en tumme för mig vettja.


Vore ganska trevligt om klockan kunde vara 17.00 lördagen den 24:e oktober nu... Så får man ställa om klockan och sova en timme till också. YESBOX

Everything is a blur

När man kisar OCH har glasögon på sig, då måste man vara en riktig glajjorm!
Känner mig dum gör jag också. Som en slowreader.

Fru?

Kollar in bonde söker fru. Tycker alltid att det är så sjukt roligt med de där bönderna som knappt öppnar munnen. Samtidigt sitter jag i soffan och vrider mig i spasmer när det blir pinsam tystnad. Jag vill studsa in i tv:n och bara leverera några enkla meningar, men nej, tider fortsätter att krypa fram och inte ett ord blir sagt.
   Samtidigt känner man igen sig så galet mycket. Som när man sitter på en arbetsintervju eller liknande och allt blir tyst. Bara två stirrande ögon på andra sidan. Då klämmer man alltid ur sig något mindre genialiskt.

Bonde söker fru- "Jag tycker kossor är söta"
Lisa på arbetsintervju- "Jag har alltid gillat papper"

Outfit.

Nytt inlägg på G igen! Fast, har jag något att skriva?

Dagens outfit kanske?
Körde helt i snorgrönt, pösiga byxor samt en blekt mjukiströja.
Till det slarvigt, lite äckligt, uppsatt hår.

Underbara CityMail...


Fan, man skulle ha varit med!


Jonas går på Cowboy-fest


Här!

Fortfarande kvar! Häpen är ordet.

Nu ska jag pyssla med det bästa som finns. Sova middag!

Doris, den perfekta varelsen?



Nej, det är inte min hund(förbannat!). Det är någon annan där ute som kan skratta sig lycklig. Men jag får svåra smärtor i magen när jag tittar på henne.

JÄVLA
SÖT

En
aning
avis


Jag sprider mig likt ett virus.

Jag vet att detta kanske inte är världens bästa idé. Att skapa en "ny" blogg när man inte direkt spottar ur sig inlägg i den andra. MEN om det nu skulle vara så att jag fick fart på fingrarna så är det trevligare för mig om jag har en blogg som inte testar mitt tålamod varje gång.

Eller så är det bara så att jag va tvungen att ha namnet lisasdumblogg bara. Jag menar, briljanta saker ska man inte förkasta.

Sådärja!

RSS 2.0