Inside-voice

Det är någonting konstigt som sker i ens hjärna när man gör någonting för mycket. Just nu känns det som om jag inte har pratat med människor på så länge så jag blivit aningens knäpp. Pluggandet har liksom slukat all min tid. Det har gjort att jag börjar tänka, drömma och se allt som teorier. Det handlar om risksamhällen, global shift, expertberoende osv. Det är liksom inte mina egna ögon jag ser med. Jag ser, tänker och uppfattar genom ett annat par glasögon om man säger så (och nu är jag nästan lika flummig som sociologin själv).

Ibland kan även mina tankar få andras röster om jag lyssnat för mycket på någon eller någonting. Såg ett inlägg av någon på facebook som löd:

"Jag lyssnar och ser F&F så mycket nu att jag har börjat tänka med Filips röst..."

Och exakt så är det! I två-tre veckors tid har jag konstant vid varje tillfälle lyssnat på deras podcast, och nu är Filips röst mina tankar. Det kan ju inte vara normalt?
Men jag måste säga att det är betydligt bättre att Filip voicear mina tankar än BB-Sara som också dyker upp ibland. Den tär ju lite mer om man säger så.


Lärkan

Saker som funderats på, och konstaterats: blir lätt en del tankar som svävar när hjärnan bara tvärvägrar ta in kunskap som måste sätta sig inför tentan. Allt annat känns viktigare. ALLT, rubbet!

Jag har spelat solitaire nästan 1000 ggr sen jag skaffade appen för..inte så länge sedan. Ett beroende har skapats. Ett substitut till knark kan tänkas, jag använder mig av den vid tristess samt när jag ska slappna av. Billigt är det i alla fall. Sen att jag inte kan sova om jag inte avslutar med en vinst, måste ligga över 50% i vinststatistiken annars flippar jag tyder ju på ett ganska riskabelt beteende. Ibland pratar jag med den också...

Jag hatar min granne som inte lyckas ta med sig kortet så att han kommer in i korridoren. Undra om han ens bor här den jäveln! Man tvingas alltså ringa på hos de andra i korridoren, och den signalen som ljuder i lägenheten är fan inte nådig. Jag blir så jävla rädd att jag måste ha blöja.

Om man bölar som en gris till BB när de får besök av familjemedlemmar, har man helt flippat då? Blivit fröken blödig?

Fan vad koffeintabletter är bra! Tog en idag och har alltså ej sovit middag. Det har inte hänt på år och dar, jag sparar in timmar fyfan! Eller är det nya brillorna kanske? Jag ser numera som en hök. Saker har konturer och jag kan läsa texter utan att fundera på varför det är olika textstorlekar och så djävulskt tätt mellan raderna. Det var alltså mig det var fel på. Vem hade kunnat ana?

Varför varför varför är det så viktigt att uppdatera statusar på fejjan om fotboll, cl i synnerhet. Hade jag brytt mig hade jag tittat, och behöver således inte statusar som informerar om "mååååååååål" eller "fyfan va dåååligt".

Jag borde sova nu. Är det koffeintabletten? Om det är så, så hatar jag numera skiten eftersom jag är pigg när jag ska sova. Fyfan vilken vidrig pryl.


Googlade just "pigg som en..." och fick "mört" som förslag på fortsättning på meningen.Haha. Vem fan är så dum?


Ångrar allt.

Usch för att snacka om sig själv i tredje person i två inlägg i rad. Fyfan va vidrigt. JAG hatar sånt.

Imorgon ska jag snacka skiten ur framtidspolitiken, skriva klart arbetet om en ekologiskt hållbar stadsdel och sen lägger man all fokus på den 1 juni. Efter det kommer jag nog släppa allt vad som har med miljö och hållbar utveckling att göra. Farligt när man får en överdos sådär.

Rädda jorden!

Fred!

Sommar!

Lisa funderar

Såg just en tävlingsannons som löd "Tävla och vinn en årsförbrukning av kondomer!" Hur många kondomer är en årsförbrukning undrar jag?

Lisa spanar:

Det är så fruktansvärt roligt att se skräcken i ögonen på människor när de kommer längre och längre bak i bussen utan att hitta ett ledigt säte.


RSS 2.0